Design af målfast og mageløst broderi på tøj -- Ring og hør mere på 20155468

Du kan få broderet navne og firmalogo og hvad du ellers kunne tænke dig på arbejdstøj og firmatøj her hos os. Vi kan også lave transfertryk, silketryk, plottertransfer eller direkte tryk på tøj. Fordelen ved broderi er at det holder lige så længe som tøjet. Tryk vil efterhånden blive slidt af ved gentagne vask. Ved logoer/tekster i mindre størrelser vil der ikke være nogen forskel i pris. Ved store rygmærker er broderi noget dyrere end tryk.

Vi kan levere alt i tøj fra størrelse XXS til 7XL. Vi har profiltøj fra Stormtech, James & Nicholson, YOUBrands, Sols, Blue Rebel, Camus, B&C, NYXX, Myrtle beach og kvalitetsskjorter fra Kümmel samt arbejdstøj fra Kentaur, Engel og Snickers. Tøj skal ses og røres ved. Man kan ikke fornemme så meget ud fra nogle små billeder på internettet. Derfor kommer vi gerne ud og viser tøjet frem. Men du er også velkommen i vores lille showroom. Vi har også en lille udstilling på Hovedgaden 20, Hårlev.

Har du en forespørgelse så send os en mail på broderi@microteam.dk  Beskriv opgaven, tøjvalg og vedhæft eventuelt logo så vender vi tilbage med forslag og priser.

 

Se eksempler på tøj online

Her finder du links til vore leverandørers online kataloger med billeder af tøj. Det kan give et lille fingerpeg om varen. Man kan dog ikke vurdere kvaliteten rigtigt - før man ser og rører ved det!

YOUBrands

Bredt sortiment af T-shirts, bluser, jakker, bukser og sportstøj. Varemærkerne: You, Camus, BlueRebel, NYXX. Camus også i store størrelser.

RogT Christiansen

RogT Christiansen fører også et stort og bredt sortiment. Mange flotte jakker. Stort udvalg i kasketter. Varemærkerne: B&C (T-shirts, bluser & jakker), Sols, James & Nicholson (bredt udvalg), Myrtle Beach (kasketter) og Stormtech (jakker og sportstøj)

Kvalitetsskjorter

Kümmel er en tysk skjorteleverandør der kan det hele. Herre og dame modeller. Mange pasformer og ærmelængder så den samme skjorte kan bruges til hele personalet.

ENGEL - Arbejdstøj

FE Engel® er en del af det danske firma F. Engel K/S, en familieejet virksomhed, der blev grundlagt i 1927, og som i dag bliver drevet af 4. generation. Ud over FE Engel® producerer og afsætter F. Engel K/S det kendte arbejdstøjsmærke WorkZone® samt Sunwill® herrebukser og Deerhunter® jagttøj. Hovedkontoret ligger i Haderslev, hvor 140 medarbejdere er ansat. Yderligere har F. Engel to fabrikker i Litauen, hvor 570 syersker, der er specielt uddannede til at producere vort tøj, er ansat. F. Engel lægger vægt på at være gode rådgivere og sparringspartnere for både kunder og slutbrugere.

 

 

Kundereferencer:

Scandiloc, Herfølge

"Vi kender Microteam ApS gennem NETVÆRKET i HB Køge og er yderst tilfredse med det tøj de leverer. Det kendetegnes af virkelig holdbart tryk og pænt og præcist broderi. Desuden er de altid hurtige til at levere. Vi kan kun anbefale deres service til andre." Christina Thygesen, Accountant

Holship A/S, Køge

"Vi har gennem en årerække fået produceret EN471 sikkerhedsbeklædning med maskinbroderi af vort logo på både fleece, softshell og vinterjakker. Vi har været yderst tilfredse med kvaliteten af de leverede tryk og broderi og vil klart anbefale Microteam som leverandør af profilbeklædning." Ulf Stephenson, General Manager

Erria A/S, Kastrup

Microteam har leveret tøj til Erria med broderet firmalogo. "De er imødekommende og hurtige til at levere. Broderiet blev flot og præcist, ligesom vi ville have det. Og så er de også friske på et godt tilbud." Niels Berthelsen, HR Manager