Professionel & pålidelig vinduespolering - - - Ring til os på 20155468

Microteam ApS tilbyder vinduespolering, vinduespudsning eller vinduesvask for private, firmaer, institutioner, ejendomme og boligselskaber. Nu også rentvandspolering af svært tilgængelige vinduer, solpaneler og velux-ruder. 

 

Vi kalder vores service professionel og pålidelig. Vi udfører nemlig et godt og færdigt arbejde uden striber, "løbere" eller "helligdage". Vi tørrer pænt op efter os. Indgåede aftaler overholdes og vi ringer altid besked ved større forsinkelser og sygdom. Vore kunder anbefaler os til andre!

Hvad koster det?

Vi bruger ikke en pris per rude men laver en aktuel vurdering af den enkelte opgave. Er det let at komme til? Kan det nås fra jorden? Er det store ruder eller er der sprosser? Ring eller skriv på vindue@microteam.dk og få et gratis tilbud på dine vinduer.

Hvor ofte kommer i?

Langt de fleste kunder har en abonnementsordning hvor vi kommer med et fast interval. Det kan være hver måned, hver 6.uge, hver anden måned eller hver tredie måned. Den nye dato bliver aftalt fra gang til gang. Det er nemt for dig som kunde! Alternativt ringer du selv og får en tid. Eller vi aftaler et nyt tidspunkt via SMS.

Hvilke bebyggelser kommer vi ofte i?

Vi har mange ejendomme hvor vi har en stor erfaring og mange faste kunder. Det er: Ellemarken, Køge. Hastrupparken, Køge. Hastrupvænget, Køge. Blåbærparken, Køge. Boholtegården, Køge. Søparken, Køge. Karlemoseparken, Køge. Lykkebækparken, Køge. Stensbjerg Huse, Køge. Dalgas Have, Frederiksberg. Fuglebakkekvarteret, Frederiksberg. Stjernen, Frederiksberg. Krystalgården, Frederiksberg. Sophie Amalie Gården, Frederiksberg.

Hvilket område betjenes?

Vi kører faste dagsture i forskellige områder hver måned. Vi har kunder i Hårlev, Klippinge, Strøby, Strøby Egede, Store Heddinge, Rødvig Stevns, Køge, Herfølge, Faxe, Solrød, Greve, Hundige, Ishøj, Rødovre, Glostrup, og overalt i Frederiksberg og Københavns kommuner.

 

Hvad holder os ikke tilbage?

Vi har specialiseret os i mere vanskelige vinduer. Lukkede glasaltaner. Palæruder, buede bondehus vinduer, koblede vinduer. Vi klarer det meste. Som her på billedet fra et buehus i Dalgas Have. Kun den rude i midten kan åbnes!! Men vores vinduespolerere klarer det alligevel. Prøv os og bliv selv overbevist - vi udfører professionel og pålidelig vinduespolering!

 

Kundereferencer:

Dalgas Have, Frederiksberg

Siden 1995 har Microteam poleret vinduer i lejligheder i bebyggelsen. Vi har et godt samarbejde med Ejendomsinspektøren. "Siden Filip Christiansen begyndte her er det vokset til nu 150 kunder ud af 482 lejemål. Jeg begyndte efter kort tid at anbefale ham, da jeg fik gode tilbagemeldinger. Vi samarbejder omkring afhentning af nøgler til de lejere der ikke selv kan være hjemme på det aftalte tidspunkt. Microteams vinduespolering og rengøring af flyttelejligheder er af høj kvalitet. Desuden er Filip Christiansen et yderst behagelig menneske." Bjarne Nielsen, Inspektør, Dalgas Have, DEAS

Steen & Helle Givard, Hovgårdsparken, Greve

"Vi har brugt Microteam til vinduespolering siden slutningen af 1990'erne og har i alle årene været yderst tilfredse. Vi lægger vægt på et professionelt udført arbejde og punktlighed, hvilket Microteam altid har leveret."

Annie Lington, Dalgas Have, Frederiksberg

"Filip Christiansen fra Microteam har poleret vore vinduer siden juni 1999. Han er grundig, pålidelig, prober og udfører i det hele taget et professionelt job hver gang. Han er desuden et meget behagelig menneske og udstråler stor interesse for sit arbejde."

Laila Gyldenhøj, Stjernen, Frederiksberg

"I 1996 overtog jeg en lejlighed på Frederiksberg med virkelig beskidte vinduer på 4. sal. Det virkede på ingen måde oplagt for mig, at eksperimentere med at få dem rene, men heldigvis mødte jeg Filip i opgangen. Han fik sat skik på ruderne og har siden været et fast element i at holde vores udsyn klart og tydeligt. Uanset om det er et almindelig ukompliceret køkkenvindue eller en svær og ufremkommelig glasaltan, løser han opgaven med grundighed og til stor tilfredshed. Derfor bad vi ham også "flytte med", da vi skiftede lejligheden ud med en større, og med endnu en svær glasaltan. Jeg giver Filip mine varmeste anbefalinger. "

Marianne Birket-Smidt, Fuglebakkekvarteret, Frederiksberg

"Siden 1995 har jeg haft fornøjelsen af at få pudset mine vinduer af Filip Christiansen til en særdeles rimelig pris. Filip sender en sms når det er tid, og alt hvad jeg behøver at gøre er at svare (og så lige rydde vindueskarme!). Han er hurtig - men grundig. Alt er pænt efter hans arbejde. At han tilmed også er en venlig og glad man, gør kun fornøjelsen større. Man beholder kun en vindues-pudser i 20 år, hvis han leverer ordentligt arbejde. Og det gør Filip!"

Holship A/S, Køge

"Microteam har siden år 2000 poleret firmaets vinduer hver måned. Det bliver altid udført meget pålideligt og professionelt. Vi kan varmt anbefale Microteam til alle." Ulf Stephenson, General Manager

Stevns Kommune - Hårlev børnehaver

"Bulderbo og Tryggevælde børnehave har siden 2003 benyttet Microteam ApS til vinduespolering. Deres professionelle og pålidelige arbejde er blevet udført med skyldig hensynstagen til institutionernes virke, hvilket vi sætter stor pris på." Suzanne Gliese, Områdeleder, Stevns Kommune

AMC Consult A/S, Frederiksberg

"Vi har siden slutningen af 1990'erne gjort brug af Microteam til vinduespolering både i erhverv og privat bolig. Vi har været rigtig glade for deres service. Så derfor var det naturligt også at spørge Microteam om en aftale på erhvervsrengøring." Bettina Makki.

Højager Belysning A/S, Hårlev

"Microteam har poleret vores vinduer hver måned siden 2001. De overholder aftalerne, de er grundige med deres arbejde og efterlader ingen helligdage eller løbere. De arbejder stille uden at forstyrre og tager hensyn til møder og anden aktivitet i huset. Alt i alt en meget professionel og pålidelig service." Carsten P.V.Larsen, Direktør

Erikstrup Børnecenter, Store Heddinge, Stevns Kommune

"Vi er en daginstitution som siden 2002 har haft meget stor glæde af den professionelle og pålidelige vinduespolering som Microteam udfører. De har en venlig, imødekommende service og overholder aftaler. De giver det nødvendige udsyn når børnefingre har danset på ruderne." Bente Jacobsen Amkær, Daglig Pædagogisk leder